Pastorijweg 22 - 1790 Affligem
Tel.: 053 22 90 61

Ventilatiesystemen bij CCW Willems in Denderleeuw

Wanneer een binnenruimte goed verlucht is, gaat dit automatisch gepaard met een aangenamer leefklimaat. CCW Willems is een erkend installateur van ventilatiesystemen in Denderleeuw en zorgt in omstreken ook voor de herstellingen en het onderhoud.

Iedereen is bezig met goede isolatie, om de warmte binnen en de koude buiten te houden. Vaak wordt er te weinig rekening gehouden met de luchtkwaliteit en vochtigheidsgraad binnen. De juiste temperatuur stimuleert de productiviteit en zorgt voor een beter gevoel.

Renovatie

Hiervoor moet u durven investeren in goede ventilatiesystemen. Niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovatiewerkenaan uw pand kan een verluchtingsysteem geïmplementeerd worden.

Weet u niet voor welk ventilatiesysteem u moet kiezen? Informeer u bij CCW Willems in Denderleeuw. Zij zijn vertrouwd met kwalitatieve merken als Vasco en Renson.

Contact

Naargelang de noden van uw pand worden diverse luchtverversers binnen uw budget voorgesteld en wordt er gezorgd voor de installatie. Nieuwsgierig? Neem contact op.

Clikc+