Pastorijweg 22 - 1790 Affligem
Tel.: 053 22 90 61

Elektriciteitswerken bij CCW Willems in Denderleeuw!

Op zoek naar een specialist in elektriciteitswerken in Denderleeuw of omgeving? Kies dan voor CCW Willems. Een bedrijf met een jarenlange expertise als het gaat om elektrische installaties.

U kunt bij CCW Willems terecht voor de volledige uitwerking en installatie van elektrische installaties, aanpassingen, noodzakelijke herstellingen alsook de periodieke keuring. De firma uit Denderleeuw voert elektriciteitswerken uit bij nieuwbouw en renovatieprojecten en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Prijs/kwaliteit

De sterkste troef van dit bedrijf is de correcte prijs-kwaliteitverhouding én het uitmuntend vakmanschap.

CCW Willems is de juiste keuze voor kleine elektriciteitswerken zoals het herstellen van uw verlichting, het ophangen van een luchter, het vervangen van een gesprongen zekering.

Grotere werken

Maar ook voor het grotere werk zoals het uitwerken van een lichtplan, het leveren en plaatsen van huishoudtoestellen tot het indienststellen van zekeringskasten voor keuring is dit bedrijf een betrouwbare partner.

Contact

Wenst u meer informatie over kleine of grote elektriciteitswerken van zekeringskasten tot huishoudtoestellen en het plaatsen van stopcontacten? Neem dan zeker contact op. Na een plaatsbezoek wordt een vrijblijvende prijsofferte uitgewerkt.

Clikc+